Lemoine

Leuke gite in de Suisse Normande met een mooie tuin met prachtig uitzicht. Deze geschakelde vakantiewoning op de eerste etage ligt in een klein dorp in de Orne. De gite is eenvoudig ingerecht en de eigenaar bewoont het huis eronder. In de enorme tuin heeft u volledige privacy, en geniet u van het overweldigende uitzicht wanneer u bijkomt van een dagje eropuit.

Vanwege het reliëf, de beboste heuvels en diepe valleien doet de streek denken aan Zwitserland, daarom wordt de streek ook wel Suisse Normande genoemd. Dit gebeid kenmerkt zich met veel activiteiten, zoals kanoën, vissen, klimmen, wandelen, fietsen en deltavliegen.

Voor een dagje in en bij het meer gaat u naar Thury-Harcourt (5 km). Een dagje er op uit kan ook in Chapelle Sainte Anne waar u met de kinderen de dierentuin kan bezoeken, of een dam kunt bouwen in een van de vele kronkelende riviertjes. Voor een dagje aan zee gaat u naar Merville-Franceville (50 km). Een 18-holes golfbaan vindt u in Clécy (4 km). Ook de historische stad Caen (35 km) is een aanrader met het Mémorial, het prachtig gerestaureerde Abbaye-des-Hommes en het gezellige winkelcentrum. Net als Bayeux (49 km) met klokkentoren en het befaamde wandtapijt.

€ 233.00

Lees Meer...

Frankrijk   Normandië   Saint Remy sur Orne   
Lemoine
 

Canel

Dit schitterende landelijke huis bevindt zich op 3 km afstand van het prachtige dorpje La Haye du Puits met winkels en restaurants. Dankzij de ideale ligging kun je gemakkelijk het strand op 7 km afstand bereiken, een bezoek brengen aan de invasiestranden op 25 km afstand alsook het schiereiland Cotentin, de talrijke voetpaden en het kasteel St. Sauveur le Vicomte verkennen.

€ 494.00

Lees Meer...

Frankrijk   Normandië   Bolleville   
Canel
 

Maison de vacances QUINÉVILLE

Maak kennis met deze comfortabele vakantiewoning op 250 meter van het strand! De ideale afstand voor een fijne vakantie aan zee. In de omheinde tuin op het zuidwesten met terras kan je genieten van de zon en met een glaasje wijn bijkomen van de afgelopen dag. Er is een barbecue aanwezig. In de grastuin, met speeltoestel en zandbak, kijk je uit over het glooiende landschap richting de zee. De kinderen zullen zich hier prima vermaken, ze kunnen badmintonnen, voetballen of een potje jeu de boules spelen. Het huis heeft verzorgd interieur, en is voorzien van gemakken als vloerverwarming om het binnenshuis aangenaam te maken!

Gelegen aan de oostkust van het schiereiland Cotentin, ligt Quinéville op 8 km ten zuiden van Valognes, wat ook wel bekend staat als het "kleine Versaille van Normandië". Hier kan je rondlopen op de wekelijkse markt en de Gallo-Romeinse ruïne en de patriciërshuizen bekijken. Tennisbaan, supermarkt en restaurant op loopafstand.

Het trappistenklooster in Bricquebec wordt nog steeds gebruikt door de monniken (25 km). Deze werd gesticht in 1824 door een plaatselijke priester. Hier kan je de kerk en in het plaatsje zelf het oude kasteel met de vestingmuren bezoeken.

€ 433.00

Lees Meer...

Frankrijk   Normandië   Quinéville   
Maison de vacances QUINÉVILLE
 

Grimbosq

Zeer nette, halfvrijstaande vakantiewoning. De fleurige, mooi aangelegde tuin zal direct opvallen. Het moderne interieur is tot in de puntjes verzorgd. Het ligt in Grimbosq, een gehuchtje in het groene hart van de Calvados op 19 km van Caen.

Wandelen kan in het prachtige bos van Grimbosq op 300 m. Hier ligt ook "Chapelle Ste. Anne", een kleine dierentuin, en er stromen tal van kronkelende riviertjes. Voor een dagje aan zee kan je naar Merville-Francheville (35 km). 18-Holes golfbanen bij Garcelles (16 km) en Clécy (21 km). Supermarkt, bank en wekelijkse markt in Thury-Harcourt. Bakker, tennisbaan, postkantoor in St. Laurent-de-Condel (3 km). Restaurant op loopafstand (1 km). Een rijdende bakker komt 's ochtends langs in Grimbosq.

Voor een dagje in en bij het meer kan je naar Thury-Harcourt (8 km). De historische stad Caen is een aanrader met het Mémorial, het prachtig gerestaureerde Abbaye-des-Hommes en het gezellige winkelcentrum. Net als Bayeux (45 km) met klokkentoren en het befaamde wandtapijt. De kust van Cabourg (49 km) tot aan Ste. Mère-Eglise (102 km) staat bekend om de invasiestranden uit W.O. II. Je vindt hier tal van monumenten en musea.

€ 505.00

Lees Meer...

Frankrijk   Normandië   Grimbosq   
Grimbosq
 

La Belle Vue

Dit knusse vakantiehuis is gelegen aan de rand van het bos, wat u een prachtig uitzicht biedt. Kom hier geheel tot rust in een heerlijk rustige, bosrijke omgeving.

Het vakantiehuis heeft een hoog plafond en hoge ramen, waardoor het een zeer ruime indruk geeft. Ook is het huis ingericht met veel oog voor detail en een landelijke touch. Neem plaats in de tuin met een glaasje wijn en wat hapjes en kijk uit over een prachtig landschap met paarden, wat uw vakantiegevoel en het gevoel om niets te moeten doen, versterkt!
Het gezellige huis is gelegen in Normandië, een diverse en mooie regio van Frankrijk.

In Le Havre (10km) bezoekt u Apartement Témoin, een bijzondere modelwoning waar u de inrichting van architect Perret laat zien van de jaren '50 waarin wederopbouw centraal stond. Ook zijn in deze stad prachtige parken te vinden en ligt het aan zee. Bezoek Rouen (87,5km) om rond te struinen in de gezellige binnenstad en om verschillende historische monumenten en mooie kerken te zien. Ook in Diepe (109km) vindt u mooie historie, een prachtig park, gezellige markt en een herdenkingsplaats voor 19 augustus 1942.

€ 575.00

Lees Meer...

Frankrijk   Normandië   Harfleur   
La Belle Vue
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla