Denenbos

Vakantiehuis Denenbos ligt in de provincie Antwerpen in het plaatsje Herselt-Bergom.

Het vakantiehuis maakt deel uit van een voormalige boerderij waar ook de eigenaars wonen. De riante tuin is heerlijk voor kinderen die hier naar hartelust kunnen spelen.

Herselt valt onder de "Vallei van de grote Nete". Bovendien ligt het gehuchtje Bergom centraal in het grote Domein De Merode.

Te voet of met de fiets valt hier ontzettend veel te ontdekken door een uitgebouwd wandel - en fietsnetwerk. Het gebied De Merode wordt meer en meer toegankelijk gemaakt voor recreatie.

De Grote Nete neemt je er mee langs een idyllisch landschap met onderweg de imposante abdij van Tongerlo, de abdij van Averbode, de kastelen van de familie De Merode , boerderijen en niet te vergeten een ruim aanbod Horeca.

De eigenaars geven op verzoek graag advies over goede eetgelegenheden.

In de ruimere omgeving zijn grotere steden zoals Antwerpen, Brussel, Leuven en Gent vlot bereikbaar door de goede ligging van de woning ten opzichte van de autostrades of met de trein.

Zeker een bezoekje waard dus! Tot binnenkort?

€ 423.00

Lees Meer...

België   Antwerpen   Herselt   
Denenbos
 

Hetty

Vakantiechalet Hetty ligt op een rustige plek bij Herselt in de zuidelijke Kempen. De woning is netjes en gezellig ingericht voor een weekendje weg of een leuke familievakantie. De ruime serre geeft ook in de winter een heerlijk buiten gevoel. De zuid gerichte tuin is volledig omheind, hele kleine hondjes kunnen toch tussen de spijlen van het hek door. In de omgeving kun je lange wandelingen maken in het domein de Merode met natuurlijke vennen, fietstochten maken of gaan vissen op de vele visstekjes langs de Nete. Na een half uurtje fietsen door de beboste omgeving beland je bij de abdij van Averbode waar de bekendste ijskraam van België staat en waar je kunt proeven van de abdijproducten zoals kaas, bier en brood. De prachtige steden Mechelen en Leuven bereik je met de auto al in een half uurtje. De grote steden Antwerpen en Brussel liggen op een uurtje afstand. Na een dagje weg is het goed thuiskomen in de rustige omgeving en te genieten van een barbecue of een gezellig avondje in de comfortabele serre.

€ 259.00

Lees Meer...

België   Antwerpen   Herselt   
Hetty
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla