Nexø

Dit grote en goed ingerichte huis ligt schitterend in een natuurreservaat in de buurt van een zandstrand. In de omgeving zijn wandel en fietspaden en een 18-holes golfbaan. In het huis zijn o.a. een grote eetkeuken en 2 badkamers, waarvan 1 met whirlpool. Op het 24 m2 grootte overdekte terras kan de hele familie vele gezellige barbecue-avonden doorbrengen.

€ 529.00

Lees Meer...

Denemarken   Hovedstaden   Nexø   
Nexø
 

Rønne

€ 1639.00

Lees Meer...

Denemarken   Hovedstaden   Ronne   
Rønne
 

Jægerspris

Dit mooie vakantiehuis biedt plaats voor de hele familie. Het grondstuk is dichtbij de fjord en vanaf het huis heeft u uitzicht vanaf het terras. Er is een mooie en open keuken met directe toegang tot de wasruimte. Er zijn 3 slaapkamers met tweepersoonsbedden en in de badkamer staat een whirlpool en sauna. Hier heeft u een goed uitgangspunt voor bezienswaardigheden. U kunt wandelen langs het fjord en daarmee voorbij restaurants, boetiekjes en een brouwerij lopen. Voor de wielen, zijn er goed onderhouden wegen.

€ 539.00

Lees Meer...

Denemarken   Hovedstaden   Jægerspris   
Jægerspris
 

Bakketop

Dit verzorgde en mooi ingerichte vakantiehuis met een houten terras ligt op een van de zonnigste natuurpercelen. Het ligt in de buurt van één van de beste stranden van het Deense Bornholm. 4 bedden zijn elektrisch verstelbaar. Door de groene omgeving is dit huis ideaal voor een gezin met kinderen. Terwijl de ouders heerlijk op het terras zitten met een goed boeken, spelen de kinderen fijn op het gras.

€ 569.00

Lees Meer...

Denemarken   Hovedstaden   Nexø   
Bakketop
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla