Fjerritslev

Het vakantiehuis is gezellig en rustig gelegen. Het is weg van de drukte van de vakantiehuis gebieden. U hebt hier een kleine oase als u thuiskomt van een zwem dag op het strand, na een uitgebreide paddestoel expedities in het bos of na het vissen op een visvijver of in de zee. Het is ook slechts een paar kilometer van een mountainbike route waarop de Deense kampioenschappen worden gehouden. In het gebied zijn er ook uitdagende golfbanen. In Fjerritslev kunt u gaan winkelen en eten.

€ 270.00

Lees Meer...

Denemarken   Noord Jutland   Fjerritslev   
Fjerritslev
 

Jydehuset

Het vakantiehuis ligt nabij de prachtige natuurgebieden van Svinkløv en Fossdalen. In het nabijgelegen bos kunt u, wanneer u binnen de aangegeven route blijft, prachtige natuur aanschouwen. Hier vindt u ook een 20 km lange mountainbikeroute, die voor de Deense kampioenschappen in 2010 is gebruikt. Dit gebied beschikt over enkele speeltuinen, waar uw kinderen zich kunnen verheugen op speciale speeltoestellen, terwijl u in het zitgedeelte kunt genieten van zelf meegebrachte broodjes en koffie.

€ 279.00

Lees Meer...

Denemarken   Noord Jutland   Fjerritslev   
Jydehuset
 

Ålbæk

Als u op Skagens Gren staat, de noordelijkste spits van het continentale Europa, dan kunt u zien hoe twee zeeën in elkaar vloeien: Kattegat en Skagerrak. Tegelijk lijkt de hemel hier hoger en breder dan elders. Dat ruimtelijke gevoel komt vanwege de weerkaatsing van het licht in de zee. Tal van kunstenaars kwamen naar Skagen op het einde van de 19de eeuw, toen de moderne schilderkunst veel aandacht aan lichtinval besteedde. Skagen is een vat vol attracties voor jong en oud: Råbjerg Mile: de grootste wandelende duin van Denemarken, de verzande kerk in de duinen, het Skagens Museum, de haven met oude visstapelhuizen en de winkelstraat met boeiende speciaalzaken o.a. met gebruikskunst, barnsteen, keramiek, kunst en mondgeblazen glas.

€ 459.00

Lees Meer...

Denemarken   Noord Jutland   Ålbæk   
Ålbæk
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla