TALMONT ST HILAIRE FR 85440 34

Maak kennis met de Vendée! Profiteer van de perfecte ligging van dit vakantiehuis, op slechts 500 m van de kust en 3 km van het zandstrand in Port Bourgenay. De tennisbaan, de speeltuin, het buitenzwembad en het binnenzwembad met bubbelbad wachten op jou! Alle ingrediënten voor een plezierige familievakantie zijn aanwezig. Het vakantiehuis is geheel gelijkvloers en heeft comfortabel interieur. In de achtertuin met stenen barbecue zit je lekker beschut en geniet je van het overdekte terras op één van de ligbedden in het zonnetje. Iedereen kan in de relaxmodus en ontspannen van de vakantie genieten. Boodschappen kan je bij de iets verderop gelegen camping doen.

De kust van de Vendée leent zich namelijk prima voor fijne fietstochtjes. Ter afwisseling van al het zwem- en strandvertier kan je de oude abdij van St. Jean-d'Orbestier (3,5 km) bewonderen. Uitjes naar het automobielmuseum en het kasteel van Talmont (4 km) vallen ook onder de aanraders. In Talmont vind je ook een grote supermarkt en diverse restaurants.

Ga eens naar de bekende badplaats Les Sables-d'Olonne (10 km) met karakteristieke vissershuisjes, gezellige boulevard, casino's en vele terrasjes en (vis)restaurantjes.

€ 484.00

Lees Meer...

Frankrijk   Loire   Talmont st. Hilaire   
TALMONT ST HILAIRE FR 85440 34
 

TALMONT ST HILAIRE FR 85440 18

Dit vakantiehuis bevindt zich op een domaine in Talmont-St. Hilaire. Geknipt voor een ontspannen vakantie voor een gezin met jonge kinderen! Want terwijl jij luiert onder de parasol in de tuin, maken de kinderen gemakkelijk vriendjes bij de tennisbaan, de speeltuin, het buitenzwembad of het overdekte zwembad met bubbelbad. Rondom ligt een ruime, gesloten grastuin met hier en daar wat boompjes en een schommel. Op het terras kan je beginnen aan een nieuw boek. Met de gemetselde barbecue maak je 's avonds de lekkerste hapjes klaar! Het interieur van de woning is netjes verzorgd.

Op de iets verderop gelegen camping kan je 's ochtends te voet verse broodjes halen en 's avonds een warme maaltijd. Ook kan je hier de boodschappen doen, fietsen huren en gebruik maken van gratis wifi. Je bent 500 m verwijderd van de zee. De meeste dagen zal je doorbrengen op het zandstrand bij Port-Bougenay (3 km). Ter afwisseling van al het zwem- en strandvertier is er de oude abdij van St. Jean-d'Orbestier.

Een bezoek aan het automobielmuseum en het kasteel van Talmont (4 km) moet je niet vergeten! In Talmont vind je ook een grote supermarkt en meerdere restaurants.

€ 727.00

Lees Meer...

Frankrijk   Loire   Talmont St. Hilaire   
TALMONT ST HILAIRE FR 85440 18
 

TALMONT ST HILAIRE FR 85440 21

Dit vind je niet snel: een vakantiehuis waar je van een tennisbaan, speeltuin, buitenzwembad en overdekt zwembad met bubbelbad gebruik kunt maken! Al deze faciliteiten zijn onderdeel van het domaine met vakantiehuizen in Talmont-St. Hilaire. Grenzend aan zee, binnen het departement Vendée. Net als de buitenkant, in de bekende Vendée-stijl, is ook de inrichting van dit vakantiehuis netjes en prima verzorgd. Binnen de schaduwrijke tuin met gazon is het heerlijk vertoeven. Met de barbecue op het terras kun je de dag culinair afsluiten!

Ter afwisseling van al het zwem- en strandvertier is er de oude abdij van St. Jean-d'Orbestier. Op de iets verderop gelegen camping kan je 's ochtends te voet verse broodjes halen en 's avonds een warme maaltijd. Ook kan je hier de boodschappen doen, fietsen huren en gebruik maken van gratis wifi.

Geniet van een wandeling langs de kust, die op 500 m ligt. Prachtig zandstrand met bijbehorende faciliteiten ligt op 3 km, bij Port-Bourgenay. Het is hier niet alleen in de zomer, maar ook in het voor- en naseizoen goed vertoeven. Breng ook een bezoek aan Talmont (4 km). Hier vind je ook een grote supermarkt en meerdere restaurants.

€ 521.00

Lees Meer...

Frankrijk   Loire   Talmont St. Hilaire   
TALMONT ST HILAIRE FR 85440 21
 

TALMONT ST HILAIRE FR 85440 23

Dit vakantiehuis is gelegen op een domaine in Talmont-St. Hilaire. Geniet hier van alle faciliteiten zoals de tennisbaan, speeltuin, het buitenzwembad en het overdekte zwembad met bubbelbad. Met dit vakantieadres ben je slechts 500 meter verwijderd van de kust. Ideaal 's avonds voor een mooie wandeling. Het vakantiehuis is gelijkvloers en het interieur is zeer netjes ingericht en verzorgd. Zowel aan de voor- als achterzijde beschik je over een grastuin. Ook is er gedacht aan een barbecue. Ideaal om de dag culinair af te sluiten!

Wissel het vakantieadres zo nu en dan af met een bezoek aan de leuke regio! Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Port-Bourgenay (3 km). Hier vind je een prachtig zandstrand met bijbehorende faciliteiten. Ter afwisseling van al het zwem- en strandvertier is er de oude abdij van St. Jean-d'Orbestier. Op de iets verderop gelegen camping kan je 's ochtends te voet verse broodjes halen en 's avonds een warme maaltijd. Ook kan je hier de boodschappen doen, fietsen huren en gebruik maken van gratis wifi.

Aan een bezoek aan het automobielmuseum en het kasteel van Talmont (4 km) ontkom je niet. In Talmont vind je ook een grote supermarkt en meerdere restaurants.

€ 570.00

Lees Meer...

Frankrijk   Loire   Talmont St. Hilaire   
TALMONT ST HILAIRE FR 85440 23
 

Talmont St. Hilaire

Talmont-Saint-Hilaire is een maritieme stad met een jachthaven en een fijn zandstrand waar al jarenlang de blauwe vlag waait. Een prachtige kustweg van het strand van Veillon brengt u helemaal naar Les Sables-d'Olonne. Het complex bestaat uit honderd rijtjeshuizen verspreid over zeven gehuchtjes. In dit complex bieden we objecten van verschillende maten (FR-24432, FR-22274, FR-23199 en FR-33156). Het complex ligt op ongeveer 7 km van de stranden, 3,5 km van de dichtstbijzijnde winkels, 5 km van het dorpscentrum en 3 km van de golfbaan Bluegreen Port Bourgenay. Op ongeveer 25 km afstand ligt de kustplaats Les Sables-d'Olonne. Huisdieren zijn op aanvraag toegestaan: €39 per week.

€ 249.00

Lees Meer...

Frankrijk   Loire   Talmont St. Hilaire   
Talmont St. Hilaire
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla