Country house with private beach Upper floor

Geniet van een onvergetelijke vakantie in dit unieke Country House met prive-strand, direct aan zee, in een afgelegen gebied van het vasteland van Centraal Griekenland, 159 km ten noorden van Athene, niet meer dan 2 uur rijden van de luchthaven van Athene. De aangeboden ruimte is op de 1e verdieping van een traditionele Griekse villa, met eigen opgang gelegen in het centrum van de voorzijde van het landgoed, 100 m van zee, 75 m², 2 slaapkamers, balkon met panoramisch uitzicht op zee en bergen. Estate bestaat uit meerdere gebouwen die behoren tot de landeigenaar, verspreid over het private deel, met een verscheidenheid aan dieren (kippen, konijnen, pauwen, pony's en herten), een ideale plek voor dierenliefhebbers en kinderen. Het wordt bewaakt door een kleine kudde honden en een familie die daar permanent woont. Het Estate produceert een verscheidenheid aan lokale traditionele producten, eigen wijn, olijfolie, olijven, jam en kippeneieren, items die beschikbaar zijn voor de gasten. Volledige en onbeperkte toegang tot een gebied van 1 hectare (10.000 sq.meters), waaronder het privé-strand en het gebied waar de dieren worden gehouden; dit in overleg met de opzichter van het landgoed.

€ 599.00

Lees Meer...

Griekenland   Centraal Griekenland   Arkitsa   
Country house with private beach Upper floor
 

Villa Daphne

Villa Daphne is gelegen op een heuvel, 500 meter van de zee op een van de mooiste punten van het dorp Skaloma, ong. 2 minuten rijden, met een prachtig uitzicht over de zee, de Peloponnesische bergen, de Golf van Korinthe en de nabije omgeving. Op het strand zijn een paar taverna's en strandbars. Villa Daphne is een twee-niveau villa en bestaat uit twee huizen. Villa Daphne 1, de begane grond, heeft een woonkamer, eethoek en een goed uitgeruste keuken. Vanuit de grote openslaande deuren naar de tuin is een spectaculair uitzicht over de zee. Villa Daphne 2, in een spectaculaire positie op de bovenste verdieping met een panoramisch uitzicht over de Golf van Korinthe en Patras. Bij het binnenkomen van de villa, een zeer grote en indrukwekkende elegante en comfortabele woonkamer, prachtige eettafel en een stijlvolle, moderne keuken. Grote glazen deuren leiden naar het terras, waar u de prachtige Rio-Antirio brug als een galjoen uit de zee ziet stijgen, een van de technische wonderen van de 21e eeuw. Mooie eethoek buiten met bbq, groot zwembad met ligstoelen, buitenruimte met ingebouwde banken net boven het zwembad, omgeven door grote tuinen, beplant met veel bomen en bloemen.

€ 2841.00

Lees Meer...

Griekenland   Centraal Griekenland   Skaloma   
Villa Daphne
 

Country house with private beach Ground floor

Geniet van een onvergetelijke vakantie in dit unieke Country House met prive-strand, direct aan zee, in een afgelegen gebied van het vasteland van Centraal Griekenland, 159 km ten noorden van Athene, niet meer dan 2 uur rijden van de luchthaven van Athene. De aangeboden ruimte is op de begane grond van een traditionele Griekse villa, met eigen toegang gelegen in het centrum van de voorzijde van het landgoed, 100 m van zee, 100 m², 2 slaapkamers, balkon met panoramisch uitzicht op zee en bergen. Estate bestaat uit meerdere gebouwen die behoren tot de landeigenaar, verspreid over het private deel, met een verscheidenheid aan dieren (kippen, konijnen, pauwen, pony's en herten), een ideale plek voor dierenliefhebbers en kinderen. Het wordt bewaakt door een kleine kudde honden en een familie die daar permanent woont. Het Estate produceert een verscheidenheid aan lokale traditionele producten, eigen wijn, olijfolie, olijven, jam en kippeneieren, items die beschikbaar zijn voor de gasten. Volledige en onbeperkte toegang tot een gebied van 1 hectare (10.000 sq.meters), waaronder het privé-strand en het gebied waar de dieren worden gehouden; dit in overleg met de opzichter van het landgoed.

€ 692.00

Lees Meer...

Griekenland   Centraal Griekenland   Arkitsa   
Country house with private beach Ground floor
 

Livanates

Vakantiehuis van 96 m².
Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den),
Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den),
Woonkamer: 1x Opklapbed(den) of matras(sen),
Keuken
Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche
Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche
Terras of vergelijkbaar: Open en overdekt terras

€ 430.00

Lees Meer...

Griekenland   Centraal Griekenland   Livanates   
Livanates
 

Villa Nepheli

Villa Nepheli ligt op 10 meter van de zee, op een van de beste punten van het dorp Skaloma. met een prachtig uitzicht op de zee, de Peloponnesische bergen, de Golf van Korinthe en het nabijgelegen gebied. Villa Nepheli bestaat uit huis Nepheli 1 en huis Nepheli 2. Huis Nepheli 1 is de eerste/bovenste verdieping en heeft 2 grote slaapkamers, een woonkamer met open haard, eethoek en een volledig uitgeruste keuken. Vanaf het balkon, is er een spectaculair uitzicht over de zee. Huis Nepheli 2 is de begane grond, heeft 1 master slaapkamer, 2 slaapkamers, een woonkamer met open haard, eethoek en een volledig uitgeruste keuken. Ook hier vanaf het balkon, een spectaculair uitzicht over de zee. De inrichting is eenvoudig en stijlvol, passend bij de rustige omgeving. Het huis is koel in de zomer en in de voorste slaapkamers is air-condition. Overal zijn er luiken als ook muskietennetten. Het pand is een uitstekende uitvalsbasis om enkele historische en culturele bezienswaardigheden in de omgeving te bezoeken.
Er is een kajak beschikbaar bij het huis.

€ 2141.00

Lees Meer...

Griekenland   Centraal Griekenland   Skaloma   
Villa Nepheli
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla