Gentile

De vakantiewoning Gentile ligt in een middeleeuwse borgo naast een prachtig, imposant kasteel in Piëmonte dat gebouwd is in verschillende periodes. Het oudste gedeelte is ruim 1000 jaar oud en in de 19de eeuw is het kasteel compleet gerestaureerd. Het kasteel wordt al eeuwen lang bewoond door dezelfde familie. Als gast van dit guesthouse geniet je ook van een privétuin met adembenemend uitzicht.

Het kasteel en de borgo kijken uit over een prachtig, heuvelachtig gebied met druivenranken. In de borgo bevinden zich onder andere twee kerken en vier guesthouses. De markiezenfamilie, eigenaar van het vakantiehuis, produceert al sinds de 14e eeuw wijn die in de wijnkelders van het kasteel bewaard wordt. Het is een aanrader om mee te doen aan een wijnproeverij in combinatie met een rondleiding door het kasteel. Interesse in een workshop? In het kasteel kun je deelnemen aan kookcursussen voor kleine groepen. Heel bijzonder om Italiaans te leren koken en vervolgens in de grote zaal van het kasteel op te eten onder het genot van een lekker glas wijn.

Leuke dagexcursies zijn Acqui Terme, Alba, Casale Monferrato en de Cinque Terre. Voor de golfliefhebbers zijn verschillende golfbanen in de buurt.

€ 540.00

Lees Meer...

Italië   Piëmonte   Tagliolo Monferrato   
Gentile
 

Melograno

Het appartement "Melograno", gelijkvloers, 60 m, bevindt zich in het huis dat op 200meter van het zwembad gelegen is.

€ 660.00

Lees Meer...

Italië   Piëmonte   Camino   
Melograno
 

Cascina Paola

Appartement in de oude boerderij, gelegen in de groene heuvels, gerenoveerd met behoud van de typische architectonische kenmerken van deze valleien. De ideale plek om te verblijven in een comfortabele en gastvrije, waar u kunt ontspannen vinden rust en sereniteit, het aanbieden van de mogelijkheid om wandelingen weg van het verkeer. De eigenaren wonen in een deel van de woning op het weekend. Vele wegen leiden naar verschillende heiligdommen (Graglia, Oropa) en berghutten. Ondanks genieten van de mooie omgeving, het Hof heeft" uitstekende verbindingen met de grote steden (Turijn en Milaan). Vele andere plaatsen om te bezoeken in één dag: Lago d 'Orta, Lago Maggiore, de Langhe (Alba), Valle d'Aosta Biella (12 km) en de omgeving bieden vele vakanties en festivals van de landen in te voeren. Om Fans proeven typische biologische producten, het bevorderen van de kennis van het gebied door middel van haar uitmuntendheid als vleeswaren, kazen, wijnen en desserts. Daarnaast zijn er vele Biella selling kwaliteit kledingbedrijf punten. EVENEMENTEN 2015: 05/01 tot 10/31 big in Milaan EXPO evenement in de wereld van juni tot september, de beroemde Passion vertegenwoordiging in Sordevolo (12 km).

€ 568.00

Lees Meer...

Italië   Piëmonte   Netro   
Cascina Paola
 

Girasoli

Het appartement "Girasoli", gelijkvloers, 45 m, bevindt zich in het huis dat op 200 meter van het zwembad gelegen is.

€ 501.00

Lees Meer...

Italië   Piëmonte   Camino   
Girasoli
 

Campanule

Het appartement "Campanule", op de eerste verdieping, bevindt zich in het huis dat op ca. 200 meter van het zwembad gelegen is.

€ 501.00

Lees Meer...

Italië   Piëmonte   Camino   
Campanule
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla