Vatnestrøm

Vakantiehuis in een mooie onberepte natuur met bessen en andere diverse natuurproducten. Ook leven er veel dieren, zijn er rivieren en meertjes en kunt u er vissen en zwemmen.

€ 199.00

Lees Meer...

Noorwegen   Aust Agder Fylke   Vatnestrøm   
Vatnestrøm
 

Lillesand

Mooi vakantiehuis met uitzicht direct op het fjord van Kaldvell. Naast het vakantiehuis bevindt zich een strand. Bootverhuur is mogelijk op korte afstand van het vakantiehuis. Het grote perceel beschikt over heel wat plekjes in de zon. Geniet van de zon en het prachtige uitzicht van op het terras. Een dierentuin, het Sørlandspark en Kristiansand bevinden zich in de directe omgeving. De archipel en het fjord zijn pittoresk en bieden fantastische vis- en zwemmogelijkheden in een adembenemend landschap. Dankzij de centrale ligging van het vakantiehuis kunt u deze prachtige regio in het zuiden van Noorwegen eenvoudig verkennen.

€ 760.00

Lees Meer...

Noorwegen   Aust Agder Fylke   Lillesand   
Lillesand
 

Hovden

Vakantiehuis op een leuke locatie met uitzicht over Hovden. Groot terras dat uitnodigt om te barbecueen en ontspannen. Zowel voor volwassenen als voor kinderen is er veel te zien en te beleven. Het vakantiehuis ligt dichtbij loipes en afdalingen. Voor kinderen staat er een groot aantal activiteiten ter beschikking en voor de ouderen is er een snowboardpark. Wandel door de prachitge natuur op de wandelpaden in alle moeilijkheidsgradaties, u hoeft alleen maar de deur uit te gaan. Goede zwem- en vismogelijkheden. Groot zwembad met spa gedeelte. Ideaal uitgangspunt voor dagtripjes in de Hardangervidda.

€ 760.00

Lees Meer...

Noorwegen   Aust Agder Fylke   Hovden   
Hovden
 

Hornes

Dit zeer charmante vakantiehuis is ideaal voor een ontspannen vakantie. In de nabij gelegen meren kunt u vissen of gaan zwemmen. In het dorp Evje (20 minuten), zijn er onder meer wandelpaden, rafting en elandsafari's. De kust ligt slechts op een uur rijden.

€ 520.00

Lees Meer...

Noorwegen   Aust Agder Fylke   Hornes   
Hornes
 

Åmli

Deze gezellige berghut met gezellige inrichting is gelegen op een beschermde locatie bij een klein bergmeer. Op de vide vindt u een achtste slaapplaats. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving. Deze omgeving is ideaal om te wandelen en te vissen. Niet ver verwijderd van de waterlopen van Tovdal. De dichtstbijzijnde buren wonen op 40 meter afstand. Het vakantiehuis is 640 meter boven zee niveau gelegen.

€ 540.00

Lees Meer...

Noorwegen   Aust Agder Fylke   Åmli   
Åmli
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla