Gol

Huis op bergachtig terrein. Vissen met vergunning in meren / rivieren. Veel fietspaden. Het hotel Oset biedt fiets- en bootverhuur. Zwemmen in meren. Gemeenschap. wasmachine. Naast NO-6981, NO-6990 en NO-6991.

€ 380.00

Lees Meer...

Noorwegen   Buskerud Fylke   Gol   
Gol
 

Sætre

Leuk ingericht vakantiehuis met uitzicht over het Oslofjord. Hier kunt u op het terras van 30 vierkante meter echt genieten van het uitzicht. U kunt in de buurt goed vissen en zwemmen. Wandelen in de omgeving raden we aan. Golfbaan nabij. Dicht bij de stad Drammen met een boulevards aan de waterkant. Niet ver van het stadje Dröbak met aquarium en overtocht naar de vesting Oscarsborg. Oslo: 50 km.

€ 820.00

Lees Meer...

Noorwegen   Buskerud Fylke   Sætre   
Sætre
 

Hovet

Gezellig vakantiehuis, hoger gelegen en omgeven door bergen. Gemoedelijk ingericht. Vissen in de beek naast het vakantiehuis of in de vijver op de berg. De verplichte visvergunning is verkrijgbaar bij de huiseigenaar. Uitstekend wandelgebied, het hele jaar door. Mooi startpunt voor autoritten langs de West-Noorse fjorden. Skicentrum Hallingkarvet: 7 km. Parkeren in de winter: 2 km. Transport met sneeuwmobiel boekbaar. In de buurt van NO-633 en NO-631 (afstand tussen de huizen: 20 - 100 m). In de zomer woont de huiseigenaar op het perceel

€ 290.00

Lees Meer...

Noorwegen   Buskerud Fylke   Hovet   
Hovet
 

Uvdal

Welkom bij dit gezellige vakantiehuis in de vallei van Smådølsdalen waar u van 's ochtends tot ' s avonds laat kunt ontspannen en genieten van de zon. In Rødberg en Geilo, beide plaatsen niet ver weg, zijn er diverse winkels en restaurants.

€ 330.00

Lees Meer...

Noorwegen   Buskerud Fylke   Uvdal   
Uvdal
 

Hemsedal

Dit gezellige huis biedt uitzicht op de bergen. Hemsedal Alpin is slechts een korte afstand gelegen. Het kleine stadje Hemsedal met zijn vele restaurants en pubs pulseert in de winter. Het huis is niet ver daar vandaan, maar ver genoeg van het centrum om u absolute rust en stilte te garanderen. Niet ver van het huis loopt een weg, met zeer weinig verkeer. Goed wandel- en cross country skigebied, evenals een aantal wateren waar u kunt vissen op forel. Wees niet verbaasd als u in de tuin nu en dan een hert ontdekt. U kunt ook een bezoek Gol en Bjørneparken. Golfbanen in het gebied.

€ 230.00

Lees Meer...

Noorwegen   Buskerud Fylke   Hemsedal   
Hemsedal
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla