Rendalen

Prachtig vakantiehuis op een ongestoorde locatie. Warm douchewater moet vooraf verwarmd worden en dan in de douche gebracht worden. Dakgalerij: steile trap naar boven, minimale plafondhoogte.

€ 379.00

Lees Meer...

Noorwegen   Hedmark Fylke   Rendalen   
Rendalen
 

Rena

Zeer goed uitgerust vakantiehuis. Een groot overdekt terras op het zuiden en een open terras op het westen. Grote keuken met twee fornuizen en twee koelkasten. Veel mogelijkheden om te vissen en jagen, ook kunt u paddenstoelen en bessen plukken. Een paradijs voor golfers, 20 m naar de golfbaan. Rena Sportpark biedt goede mogelijkheden voor sportieve activiteiten. Leuke omgeving voor excursies, langlaufen en skiën in de winter, wandel- en fietspaden in de zomer. Buren op 70 m.

€ 710.00

Lees Meer...

Noorwegen   Hedmark Fylke   Rena   
Rena
 

Elgstuggu

Dit vakantiehuis ligt in een prachtige natuur, grenzend aan het Natuurpark Femundsmarka en Gutulia. U kunt vissen in het meer, raften en wandelen. Buren op 30 m.

€ 390.00

Lees Meer...

Noorwegen   Hedmark Fylke   Elgå   
Elgstuggu
 

Trysil

Gemoedelijk vakantiehuis op Fagerasen in Trysil. Hier vindt u activiteiten voor de gehele familie, het hele jaar door. In de winter zijn er veel skimogelijkheden in de directe omgeving. In de zomer zijn er veel fietspaden. In het centrum vindt u ook veel uitgezette fietsroutes, ca. 9km van het huis af. Er zijn veel meren in Trysil, hier kunt u vissen op forel en char. 12km van het huis vindt u een 18-holes golfbaan, hier kunt u ook minigolfen. Ca. 2km naar de dichtstbijzijnde winkel. Meerdere winkels en restaurants in het centrum van Trysil, ca. 15 minuten vanaf het huis.

€ 539.00

Lees Meer...

Noorwegen   Hedmark Fylke   Trysil   
Trysil
 

Sjusjøen

Dit vakantiehuis staat bijna boven in Natrudstilen, hierdoor heeft u een spectaculair uitzicht op het dal en de bergen. Deze omgeving staat bekend als een van de beste ski- en langlaufgebieden van Noorwegen. Naar de dichtstbijzijnde langlaufloipe is het slechts 200 m, deze voert u over de Birkebeinerloipe. Naar het skistation is het ca 2 km evenals de skilift. Sjusjøen is een van de streken in Noorwegen waar als eerste genoeg sneeuw valt om te gaan langlaufen, vaak al eind oktober. Er is ook een 10 km lang kunstmatig aangelegde ingevroren loipe. De omgeving is ook een eldorado voor fietsers. In de zomer is het mogelijk een kano en fietsen te huren.

€ 1330.00

Lees Meer...

Noorwegen   Hedmark Fylke   Sjusjøen   
Sjusjøen
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla