Tjeldstø

Nautnes Fiskevær, een idyllisch vissersdorp in Oygarden, een perfecte plect voor een visvakantie bij het fjord met open meer. Vriescapaciteit in het verblijf. In de nabijheid van NO-7148, NO-7160 en NO-7162.

€ 980.00

Lees Meer...

Noorwegen   Hordaland   Tjeldstø   
Tjeldstø
 

Seim

Praktisch vakantiehuis, rustig en zonnig aan een meer gelegen. Zwem- en vismogelijkheden (forel en zalm). Douche en wastafel in slaapkamer. Waterkoker. Binnen een uur met de auto bereikt u de stad Bergen.

€ 599.00

Lees Meer...

Noorwegen   Hordaland   Seim   
Seim
 

Nordtveitgrend

Huis bij fjord met eigen steiger en strand. Grazende dieren in het gebied. Goede vis- en zwemmogelijkheden. Tocht naar Hardanger is mogelijk. Op acceptabele afstand met de auto ligt het Folgonna Zomer-ski-centrum. Bergen: 71 km. Bergen is de tweede stad van Noorwegen en staat bol van de historie, Grieg Mueseum en Akvariet. Ook vindt u er bijvoorbeeld de baai Vagen, deze is opgenomen in de werelderfgoedlijst van Unesco. Verder is Bergen het beginpunt van vakantiegangers die bergen en gletsjers willen zien. Ook de tochten naar de Hurtigruten beginnen in Bergen.

€ 530.00

Lees Meer...

Noorwegen   Hordaland   Nordtveitgrend   
Nordtveitgrend
 

Ålvik

Huis bij NO-1636 en het huis van de eigenaar. Eigen strandgedeelte bij het fjord. Wandelen, zwemmen en vissen mogelijk. Gemeensch. vrieskist met NO-1636. Bergen op 2 uur rijden.

€ 389.00

Lees Meer...

Noorwegen   Hordaland   Ålvik   
Ålvik
 

Strandvik

Vakantieappartement van goede kwaliteit, direct gelegen aan het Bjørnafjord op een geweldige locatie. Goede mogelijkheden voor excursies naar Fusafjell, naar het oude postkantoor van Strandvik, naar Fusa of naar het natuurreservaat i Vinnes. Goede vismogelijkheden in het Bjørnafjord. Begeleide boottochten mogelijk. Te voet kunt u gaan winkelen en recreatieve activiteiten in de prachtige natuur ondernemen. U kunt Os bereiken met de veerboot, dat een brede selectie aan winkels, restaurants, golfbanen en een cultureel centrum biedt. Dagtocht naar Bergen of Hardanger.

€ 1020.00

Lees Meer...

Noorwegen   Hordaland   Strandvik   
Strandvik
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla