Leksa

Charmant vakantiehuis op een eiland. Hier vindt u een overvloed aan wilde dieren zoals adelaars, otters en herten. Goede vismogelijkheden en mooie gemarkeerde paden.

€ 225.00

Lees Meer...

Noorwegen   Midden Noorwegen   Leksa   
Leksa
 

Agdenes

Mooie vakantiehuis met een grote tuin. Prachtige uitzicht over het fjord. Bessen en paddestoelen verzamelen is mogelijk. Vissen kan men ook hier. Er zijn mappen beschikbaar met 15 wandelroutes. Visschool. Slaapkamer 3 is te bereiken via slaapkamer 2.

€ 779.00

Lees Meer...

Noorwegen   Midden Noorwegen   Agdenes   
Agdenes
 

Fannrem

Dit is een eenvoudig, comfortabel vakantiehuis op een zeer beschutte locatie, omringd door dichte pijn- en sparrenbos. Hier krijg je het gevoel van leven in de wildernis, ondanks het feit dat het volgende dorpje niet ver weg is. In de omgeving zijn er veel visvijvers (forel) en goede wandelpaden. Een dagtocht naar de stad Trondheim, die alles te bieden heeft: winkelen, cultuur, geschiedenis, zwembad en geweldige sportevenementen (voetbal, skiën, langlaufen). De open verdieping beschikt over: 1 eenpersoonsbed en 1 tweepersoonsmatras (3 slaapplaatsen). In het huis is er geen douche.

€ 190.00

Lees Meer...

Noorwegen   Midden Noorwegen   Fannrem   
Fannrem
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla