Lillehammer

In dit huis kunt u ontspannen heel goed ontspannen. Samen met een kop koffie en het mooie uitzicht, droomt u weg. Met de koffie in uw hand kunt u de kunt u uw dag reis plannen. Het huis is in Høgfjellia, een rustig gebied tussen Sjusjøen en Nordseter. In de zomer een paradijs voor fietsers met kilometers aan wandelpaden door de bergen. Slechts 30 minuten van het huis ligt de olympische stad Lillehammer, waar u de Maihaugen, het Olympisch systeem Lysgårdsbakken en het familiepark Hunderfossen kunnen ervaren.

€ 1199.00

Lees Meer...

Noorwegen   Oppland Fylke   Lillehammer   
Lillehammer
 

Skjåk

Vakantiehuis met een prachtig uitzicht op de bergen en rivieren. Een zeer goed uitgangspunt voor bergwandelingen. De 10 hoogste toppen kunnen worden gevonden in Jotunheimen. Slechts een paar kilometer naar Bismo met de mogelijkheid van raften, kanoën en nog veel meer Najonalpark Reinheim en Breheim zijn ook in Skjåk. Talloze mogelijkheden voor outdoor-activiteiten. Vissen in de rivier Otta direct onder het huis. Denk aan de visvergunning, het merendeel van de winkels in het gebied te verkopen visvergunningen, de prijs varieert. In de winter is er een verlichte loipes in de buurt en in de zomer zijn er mogelijkheden om te skiën in Juvasshytta en de zomer skicentrum in Stryn.

€ 360.00

Lees Meer...

Noorwegen   Oppland Fylke   Skjåk   
Skjåk
 

Ringebu

Leuk vakantiehuis met terras en een mooi uitzicht richting het zuidoosten. Maak gebruik van de eigen grillplaats bij het kleine meer. Vanuit het grondstuk begint een groot netwerk van langlaufloipen richting Rondane en Lillehammer. Niet ver van de bekende olympische piste in Kvitfjell gelegen. Op slechts 400 m afstand, naast het kale gebergte, bevindt zich een bos met in de zomer aangegeven wandelpaden en in de winter mooie langlaufloipen. In de omgeving kunt u jagen en vissen in de bergmeren. Fietsen op de paden in de bergen. Bezoek de staafkerk van Ringebu uit het jaar 1220. Honden zijn welkom. Buren: 10 m.

€ 510.00

Lees Meer...

Noorwegen   Oppland Fylke   Ringebu   
Ringebu
 

Thorleifsbu

Welkom in dit gezellige, oude huisje met een heerlijke sfeer. Het huisje is gelegen in een rustige buurt van hoge majestueuze bergen. Goede wandelpaden.

€ 360.00

Lees Meer...

Noorwegen   Oppland Fylke   Vang i Valdres   
Thorleifsbu
 

Bagn

Idyllischesch vakantiehuis in Bukfyllvannet. U kunt hier een kajak huren. Er zijn veel fietspaden en toegankelijke gebieden met vele bessen. U kunt hier ook naar het Savalen Skicenter en naar de Valdres Golfbaan. (40 min.)

€ 360.00

Lees Meer...

Noorwegen   Oppland Fylke   Bagn   
Bagn
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla