Saltnes

Comfortabel vakantiehuis met zwemstrand. Terras met gedeeltelijk zeezicht. Broodrooster en waterkoker. In de buurt van de golfbaan, de luchthaven Rygge en Oslo. Kinderbed te huur.

€ 320.00

Lees Meer...

Noorwegen   Oslo en omgeving   Saltnes   
Saltnes
 

Enebakk

Zoekt u een vakantiehuis dichtbij de natuur waar u volop kunt genieten van rust en stilte? Dan heeft u uw droomhuis gevonden. Dit vakantiehuis bevindt zich in de buurt van een bosrijk gebied met langlaufpistes en fietspaden. Geen elektriciteit, maar generatoren. Water uit de tank en douchepomp.

€ 530.00

Lees Meer...

Noorwegen   Oslo en omgeving   Enebakk   
Enebakk
 

Ørje

Mooi vakantiehuis direct aan het water. Geniet van een rustige vakantie en kom volledig tot rust. Het vakantiehuis beschikt over een eigen stukje strand. Gebruik de boot of de kajak om te vissen op snoek (visvergunning inbegrepen). Onze tip: Neem de boot naar Ørje en bezoek daar het gezellige Boat Café. Vanuit het vakantiehuis is niet ver naar Zweden, Halden en het zwembad van Askim. De bossen rond het vakantiehuis zijn rijk aan bosbessen. Herten worden eveneens vaak gespot in deze bossen.

€ 829.00

Lees Meer...

Noorwegen   Oslo en omgeving   Ørje   
Ørje
 

Frederikstad

Gezellig vakantiehuisje met uitzicht op het Oslofjord. Mooi terras en direct pad naar het strand. Niet ver van Oslo en Fredrikstad. Waterpark en Inspiria in Sarpsborg. De TV is alleen voor het afspelen van DVD's; De TV kan geen kanalen ontvangen. Buren op 30m afstand.

€ 550.00

Lees Meer...

Noorwegen   Oslo en omgeving   Frederikstad   
Frederikstad
 

Åsgårdsstrand

Gezellig vakatiehuis aan het Åsgårdstrand. Terras met uitzich of het Oslofjord. Nabij het strand met aanlegsteiger en restaurants, Edvard Munchs huis en golfbaan. Buren op 10 meter.

€ 630.00

Lees Meer...

Noorwegen   Oslo en omgeving   Åsgårdsstrand   
Åsgårdsstrand
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla