Åna Sira

Een gezellig, mooi, klein huis met leuke ligging op slechts 40 meter van het Fjord. Leuk uitzicht op het Fjord. Zeer goede vis-en-zwemmogelijkheden aan het Fjord. U kunt ook vanaf het land vissen. Groot terras en buitenbereik met barbecue en tuinmeubelen. Ideale voorwaarden voor kinderen. Mooi wandelgebied met vele wandelmogelijkheden. Een bezoek waard is de stad Flekkefjord (ca 14 km). Daguitstapjes naar Lysefjord en Prekestolen. Parkeerplaats op het perceel.

€ 470.00

Lees Meer...

Noorwegen   Rogaland   Åna Sira   
Åna Sira
 

Egersund

Een prachtig vakantiehuis op een geweldige locatie, niet ver van de zee en met een geweldig uitzicht. Het vakantiehuis heeft een eigen aanlegsteiger en biedt heel goede vis- en zwemmogelijkheden. Er zijn paarden op de boerderij naast de deur die u kunt huren om paard te rijden. De regio biedt ook goede wandelmogelijkheden, zowel in de laaglanden als in de hoge bergen. Het gebied staat bekend om zijn kliffen met aangrenzende heidevelden en culturele weiden. De toeristische attracties Lysefjorden en Preikestolen zijn ook zeker een bezoek waard. De stad Stavanger en het pretpark Kongeparken mag u zeker niet missen.

€ 810.00

Lees Meer...

Noorwegen   Rogaland   Egersund   
Egersund
 

Dirdal

Welkom in dit leuke appartement in een mooie kindvriendelijke en natuurlijke lgging bij een hof. Het ligt op ongeveer 200 meter afstand van Dirdalselva. Fijn uitzicht op de bergen en bossen. Goede vis- en zwemmogelijkheden in de rivier en meren in de omgeving. Ook goede vismogelijkheden vanaf de wal. Bij het huis vindt u een goed aangelegde en windvrije plek waar u heerlijk kunt lezen. Niet ver van het huis vindt u een skilift welke u verbind met goede wandelpaden. Een bezoek aan de Månafossen waterval en het Lysefjord met de Preikestolen mag niet ontbreken.

€ 599.00

Lees Meer...

Noorwegen   Rogaland   Dirdal   
Dirdal
 

Dalen

€ 475.00

Lees Meer...

Noorwegen   Rogaland   Jørpeland   
Dalen
 

Hjelmeland

Vakantie appartement op mooie locatie. Het beschikt over panoramisch uitzicht over de fjord en de bergen. In de omgeving zijn zeer goede vis- en zwemmogelijkheden. Ideaal voor gezinnen met kinderen. Het ligt in een mooi wandelgebied waar u heerlijk kunt dolen en dwalen. Heeft u uw fototoestel al bij? Hier schiet u namelijk de mooiste plaatjes. Bezoek ook de Noorse steden Algard en Stavanger. In deze steden vindt u voldoende vermaak voor een leuk dagje uit.

€ 550.00

Lees Meer...

Noorwegen   Rogaland   Hjelmeland   
Hjelmeland
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla