Vrådal Hyttegrend

Het Vrådal vakantiegebied met verschillende accommodaties, ligt met een panoramisch uitzicht boven het binnenmeer Nisser midden in de regio Telemark. Ongeveer 4 km van het huis vindt u langlaufloipes en naar één van de grootste skigebieden van Telemark is slechts 7 km afstand. Gratis tennisbaan, forelvissen in privéwateren. Voor de kinderen is er een springkussen. Sauna tegen betaling.

€ 729.00

Lees Meer...

Noorwegen   Telemark Fylke   Vrådal   
Vrådal Hyttegrend
 

Sundflathytta

Leuk en goed ingericht huis, mooi gelegen, 20 meter van het meer Tveitevatnet. Uitzicht over het meer en de daarachterliggende heuvels. Er zijn goede vismogelijkheden en het is 100 m naar het strand. Goed startpunt voor autotochten naar Odda en Haugesund. Verlichte loipen zijn op ca. 4 km van het huis gelegen. Het huis is geschikt voor rolstoelgebruikers. N35084: 30 meter afstand.

€ 1070.00

Lees Meer...

Noorwegen   Telemark Fylke   Edland   
Sundflathytta
 

Ulefoss

Welkom in het prachtige vakantiehuis gelegen aan het Telemarkskanal. Het grondstuk is op een unieke positie gelegen, met een 70 meter lange oever langs het kanaal.
Hier trekken de oude en pittoreske rondvaartboten voorbij het vakantiehuis op hun weg naar het hart van Telemark. Op warme zomerdagen kunt u vissen en zwemmen vanaf de prive aanlegsteiger. Vroeg in de ochtend nodigt het gras uit voor een rustig ontbijt in de stilte, waarbij u de eenden voorbij ziet zwemmen. Bezoek de neoclassicistische herenhuis Ulefos Hovedgaard (19de eeuw). Vlakbij het vakantiehuis is het attractiepark Sommarland Bø gelegen waar voor jong en oud allerlei activiteiten aanwezig zijn.

€ 480.00

Lees Meer...

Noorwegen   Telemark Fylke   Ulefoss   
Ulefoss
 

Tangen

Dit oudere en gezellige vissershuisje ligt direct aan de oever. Tussen slaapkamer 2 en de badkamer en toilet hangt enkel een gordijn en geen deur. Bij dit vakantiehuis vindt u een privé-strand. Het gehele jaar vindt u hier goede vismogelijkheden. Op 20 km afstand vindt u een zwembad en op slecht 2 km ligt de stad Langangen. De dichtstbijzijnde buren wonen op 25 meter afstand. Een steile trap leidt naar de eerste verdieping.

€ 399.00

Lees Meer...

Noorwegen   Telemark Fylke   Langangen   
Tangen
 

Vrådal

Modern vakantiehuis in Vrådal. Met zijn vele mogelijkheden in het dorp die tijdens uw vakantie kunt ondernemen. in de zomer kunt u vissen in het bergmeer. Ook kunt u zwemmen, wandelen,kanoen en er is een golfbaan aanwezig. De golfbaan is in de buurt en ook zijjn er mogelijkheden om bramen en bessen te verzamelen. U kunt de dat zelf vers klaarmaken in de pan. Ook kunt u met een drankje genieten op het terras.

€ 1150.00

Lees Meer...

Noorwegen   Telemark Fylke   Vrådal   
Vrådal
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla