Lokeli Hyttegrend Nr. 1

Gezellig, oud en eenvoudig vakantiehuis. Het vakantiehuis bevindt zich in een rustige en natuurlijke omgeving met heel wat wandelpaden en wilde dieren. Op 200m van het vakantiehuis is een klein visrivier. Een beetje vindt u een meer waar u kunt vissen en zwemmen. Hier kunt u de hele dag genieten met het hele gezin. Lyngdal bevindt zich op ongeveer 40 minuten rijden. Hier kunt u winkelen, zonnen op het strand of met het hele gezin naar het waterpark. Op weg naar Lyngdal is het de moeite waard om even te stoppen bij het prachtige landschap langs de rivier Lygna. Lygna staat bekend als één van de beste zalmrivieren van Noorwegen. Op 40m afstand liggen de vakantiehuizen NO-2938-13.

€ 271.00

Lees Meer...

Noorwegen   Vest Agder Fylke   Tingvatn   
Lokeli Hyttegrend Nr. 1
 

Øyslebø

Dit is een oudere, charmante vakantiehuis met een 1 ½ verdieping. Het huis is gerestaureerd en gemoderniseerd. Idylle locatie in een mooie bos, omgeven door veel ruimte. Het is ideaal voor gezinnen. U kunt vissen en zwemmen in Birkelandsvandet, dat 200 meter van het huis verwijderd is. Tot de dorp met een postkantoor, bank en winkels is het slechts 5 km, ook tot het fjord is het 5 km. Naar mandal en Kristiansand is het slechts 23, respectievelijk 37 km. De zalmrivier Mandalselven stroom slechts 3 km van het huis. Dit is geweldig voor vissers! Visseizoen van 1-06 tot 21-08.

€ 420.00

Lees Meer...

Noorwegen   Vest Agder Fylke   Øyslebø   
Øyslebø
 

Lokeli Hyttegrend Nr. 2

Gezellig, oud en eenvoudig vakantiehuis. Het vakantiehuis bevindt zich in een rustige en natuurlijke omgeving met heel wat wandelpaden en wilde dieren. Op 200m van het vakantiehuis is een klein visrivier. Een beetje vindt u een meer waar u kunt vissen en zwemmen. Hier kunt u de hele dag genieten met het hele gezin. Lyngdal bevindt zich op ongeveer 40 minuten rijden. Hier kunt u winkelen, zonnen op het strand of met het hele gezin naar het waterpark. Op weg naar Lyngdal is het de moeite waard om even te stoppen bij het prachtige landschap langs de rivier Lygna. Lygna staat bekend als één van de beste zalmrivieren van Noorwegen. Op 40m afstand liggen de vakantiehuizen NO-2937 en NO-2939.

€ 271.00

Lees Meer...

Noorwegen   Vest Agder Fylke   Tingvatn   
Lokeli Hyttegrend Nr. 2
 

Vrådal Hyttegrend

Het Vrådal vakantiegebied met verschillende accommodaties, ligt met een panoramisch uitzicht boven het binnenmeer Nisser midden in de regio Telemark. Ongeveer 4 km van het huis vindt u langlaufloipes en naar één van de grootste skigebieden van Telemark is slechts 7 km afstand. Gratis tennisbaan, forelvissen in privéwateren. Voor de kinderen is er een springkussen. Sauna tegen betaling.

€ 729.00

Lees Meer...

Noorwegen   Telemark Fylke   Vrådal   
Vrådal Hyttegrend
 

Sundflathytta

Leuk en goed ingericht huis, mooi gelegen, 20 meter van het meer Tveitevatnet. Uitzicht over het meer en de daarachterliggende heuvels. Er zijn goede vismogelijkheden en het is 100 m naar het strand. Goed startpunt voor autotochten naar Odda en Haugesund. Verlichte loipen zijn op ca. 4 km van het huis gelegen. Het huis is geschikt voor rolstoelgebruikers. N35084: 30 meter afstand.

€ 1070.00

Lees Meer...

Noorwegen   Telemark Fylke   Edland   
Sundflathytta
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla