Jöbstl

Op de grens van Karinthië en Steiermark bevindt zich op een gezonde hoogte van 1.600 m. dit houten chalet. Je bewoont een eigen vrijstaande chalet geheel prive en beschikt zelfs over een eigen sauna! De inrichting is luxe en van alle gemakken voorzien. De gezellige tegelkachel in de woonkamer zorgt nog eens voor extra gezelligheid als het 's avonds wat frisser wordt. Rondom het chalet beschik je over een eigen tuin met tuinmeubelen en een barbecue.

De directe omgeving biedt met zijn prachtige bergen in de zomer gelegenheid voor bergbeklimmen en mountainbiken. In de winter kan je hier uiteraard ook de piste op.

€ 456.00

Lees Meer...

Oostenrijk   Karinthië   Sankt Gertraud Weinebene   
Jöbstl
 

Jöbstl XL

Op de grens van Karinthië en Steiermark bevindt zich op een gezonde hoogte van 1.600 m. dit mooie nieuwe houten chalet. Je bewoont het eigen vrijstaande chalet geheel prive en beschikt zelfs over een eigen sauna! De inrichting is luxe en van alle gemakken voorzien. Het zeer ruime chalet met 5 slaapkamers en 2 badkamers is zeer geschikt voor grotere groepen of samenreizende familie´s. Rondom het chalet beschik je over een eigen tuin met tuinmeubelen en een barbecue. De directe omgeving biedt met zijn prachtige bergen in de zomer gelegenheid voor bergbeklimmen en mountainbiken. In de winter kan je hier uiteraard ook de piste op en in de zomer is het een wandelparadijs met fantastische uitzichten op de omringende bergen.
Kortom genieten!

€ 672.00

Lees Meer...

Oostenrijk   Karinthië   Sankt Gertraud Weinebene   
Jöbstl XL
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla