Chata Mirka

Vakantiehuis gelegen op een open perceel in een rustige omgeving in het Tatra Nationale Park ('Lage Tatra-bergen') met gemarkeerde fiets- en wandelpaden en langlaufgebied. Steile trap.

€ 297.00

Lees Meer...

Slowakije   Midden Slowakije   Nemecká   
Chata Mirka
 

Hrinova

In een klein dorp, midden in de natuur ligt dit goed ingerichte vakantiehuis. Bezoek de stad Zvolen of het slot Viglassky Zamok. In de mooie omgeving vindt u vele wandel- en fietspaden die ideaal zijn voor een dagtocht. Houdt u rekening met de steile trappen. De mooie stad Hrinova ligt in de overgang tussen Talsenke en Zvolenska Kotlina en het gebergte, wat een prachtig landschap!

€ 251.00

Lees Meer...

Slowakije   Midden Slowakije   Hrinova   
Hrinova
 

Kokava Nad Rimavicou

Eenvoudig vakantiehuis op een open natuur terrein in een vakantiehuisgebied in een prachtige bosrijke omgeving. Niet toegestaan om te roken in het huis. Water en (brand)hout excl. Het huis heeft twee slaapkamers en 1 badkamer. Het is voldoende geisoleerd om er ook in de winterperiode een fijne vakantie te kunnen doorbrengen. Op het perceel van het vakantiehuis zijn parkeerplaatsen voor maximaal 3 auto's.

€ 162.00

Lees Meer...

Slowakije   Midden Slowakije   Kokava Nad Rimavicou   
Kokava Nad Rimavicou
 

Myto Pod Dumbierom

Aantrekkelijk, nieuw huis in de plaats Myto pod Ďumbierom. Hier zit u midden in de bergen van de Tatatra. Het huis bestaat uit 2 appartementen en is daarom zeer geschikt voor een gezamenlijke vakantie van 2 gezinnen. Op de begane grond zijn een kleine slaapkamer, woonkamer met een gezellige open haard en twee slpaaplekken, keuken, badkamer, toilet. Uitzicht op de tuin. Op de zolder ligt het grote appartement met 3 slaapkamers, de badkamer, een lounge met haard en de grote keuken. Het Seilpark Tarzania ligt op 10 km afstand.

€ 424.00

Lees Meer...

Slowakije   Midden Slowakije   Myto Pod Dumbierom   
Myto Pod Dumbierom
 

Hontianske Nemce

Dit grote vakantiehuis is gelegen in Malá Fatra aan de voet van de bergen van Kremnica in een klein rustig dorp. Op het terrein kunt u afkoelen in het meer (11x11m lang, 2,5 m diep) en barbecueën op het overdekte terras. Ontspan in het kuuroord Trenčianské Teplice (30 km) of geniet van het buitenzwembad in Kremnice: hier kunt u tennissen, volleyballen of badmintonnen. In de winter zijn er goede skimogelijkheden in het skicentrum Skalka of Krahule. Bezoek in Kremnica het kasteel of het museum van pepermuntjes.

€ 314.00

Lees Meer...

Slowakije   Midden Slowakije   Hontianske Nemce   
Hontianske Nemce
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla