Vlachy

De luxueus ingerichte villa's zijn modern en rustig gelegen in het dorp Vlasky, tussen het Besenova-meer en het grote meer Liptovska Mara (27km2). Het park en de villa's zijn kindvriendelijk, er is een grote speeltuin met trampoline, schommels, toren, glijbaan en klein voetbaldoel. Fietsen en mountainbikes te huur.

€ 1087.00

Lees Meer...

Slowakije   Noord Slowakije   Vlachy   
Vlachy
 

Oravsky Podzamok

Dit comfortabele houten huisje is gelegen op het platteland van Orava in het noorden van Slowakije, niet ver van Oravský Podzámok. De rustige omgeving is ideaal voor gezinnen met kinderen of voor mensen die weg willen van de stress van het dagelijks leven.

€ 989.00

Lees Meer...

Slowakije   Noord Slowakije   Oravsky Podzamok   
Oravsky Podzamok
 

Oravska Poruba

Vakantiehuis SK-195 is gelegen op een goede locatie voor verschillende excursies. Zo kunt u een bezoek brengen aan het Alpine Centre Kubinska Hola, ideaal voor een dagje uit, deze ligt op ongeveer twaalf kilometer afstand. De thermale baden Besenova of Oravice liggen op ongeveer vijftien minuten rijden. Oravsky Hrad op circa tien kilometer. U zult hier absoluut van uw welverdiende vakantie in Slowakije genieten.

€ 161.00

Lees Meer...

Slowakije   Noord Slowakije   Oravska Poruba   
Oravska Poruba
 

Ruzomberok

Appartement - 2e verdieping van 35 m².
Woonkamer: 1x 1-persoonsbed(den), 1x 2-persoonsbed(den),
Theekeuken
Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche
Terras of vergelijkbaar: Balkon

€ 399.00

Lees Meer...

Slowakije   Noord Slowakije   Ruzomberok   
Ruzomberok
 

Lucky

Geniet van deze heerlijke vakantieaccommodatie.In de directe omgeving van deze gezellige en nieuw ingerichte appartementen zijn een thermaalbad, een kuuroord, een grote dam en een aantal bergen met wandel-en fietspaden die u kunt verkennen. SK-57 bevindt zich op de begane grond. Onze tip: het thermaalbad Besenova (3km). Op het perceel zijn speeltoestellen aanwezig en u heeft de beschikking over een barbecue.

€ 331.00

Lees Meer...

Slowakije   Noord Slowakije   Lucky   
Lucky
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla