Lydia

Gelegen op een hoogte van 1000 meter boven zeeniveau ligt dit zeer ruime (120m²) appartement aan de voet van het Tatra gebergte. De woning beschikt over drie slaapkamers, een gezellige woonkamer met open haard, complete keuken met vaatwasser en wasmachine en een prachtig uitzicht op de bergen. In de zomer treft u hier ronduit schitterende natuur met bergen tot 2700 meter hoog en eindeloze wandelroutes. Ook de mountainbikeliefhebber zal hier versteld staan van de mogelijkheden. In de winter treft u in de regio maar liefst negen skigebieden met ruim 58 kilometer aan piste en 19 km. aan loipes. Voor families met kinderen of als voordelig alternatief voor de Alpenlanden een aanrader vooral vanuit dit comfortabele appartement.

Bijzonderheden:
U dient de borg en bijkomende kosten vooraf te betalen. Na ontvangst hiervan ontvangt u de sleutelcode.

€ 494.00

Lees Meer...

Slowakije   Oost Slowakije   Stary Smokovec   
Lydia
 

Ganovce

Mooi ingericht vakantiehuis in de buurt van het bos in Gánovce, in het natuurgebied Hoge Tatra. Het skigebied Tatranská Lomnica biedt in de winter goede mogelijkheden om te skiën, in de zomer kunt u wandelen. Poprad ligt op ongeveer 3 km afstand, en vanaf daar is er een trein naar het dorp, op 5 minuten lopen. Smal bospad tot aan het vakantiehuis. Uw auto kunt u aan de rand het bos laten staan. Vervolgens is het ongeveer 300 meter wandelen tot bij het vakantiehuis.

€ 299.00

Lees Meer...

Slowakije   Oost Slowakije   Ganovce   
Ganovce
 

Hrabusice

Dit aangename vakantiehuis is gelegen in Hrabušice - Hrabušická Píla, niet ver van Podlesok, de meest bezochte plaats in het Slowaaks Paradijs. Op het omheinde perceel kunt u gebruik maken van het terras met barbecue. Interessante excursies zijn de kloven van Piecky, Veľký Sokol, Suchá Belá of Kláštorisko. Bij het plannen van wandel- en fietstochten helpt de huiseigenaar u graag. In de winter kunt u gebruikmaken van de geprepareerde pistes van de skicentra Levočka Dolina, Dedinky, Vernár - Studničky of Kubašok. Gratis WiFi en parkeergelegenheid op het terrein.

€ 1199.00

Lees Meer...

Slowakije   Oost Slowakije   Hrabusice   
Hrabusice
 

Scarlett

Gelegen op een hoogte van 1000 meter boven zeeniveau ligt dit zeer ruime (100m²) appartement aan de voet van het Tatra gebergte. De woning beschikt over drie slaapkamers, een gezellige woonkamer met open haard, complete keuken met vaatwasser en wasmachine en een prachtig uitzicht op de bergen. In de zomer treft u hier ronduit schitterende natuur met bergen tot 2700 meter hoog en eindeloze wandelroutes. Ook de mountainbikeliefhebber zal hier versteld staan van de mogelijkheden. In de winter treft u in de regio maar liefst negen skigebieden met ruim 58 kilometer aan piste en 19 km. aan loipes. Voor families met kinderen of als voordelig alternatief voor de Alpenlanden een aanrader vooral vanuit dit comfortabele appartement.

Bijzonderheden:
U dient de borg en bijkomende kosten vooraf te betalen. Na ontvangst hiervan ontvangt u de sleutelcode.

€ 494.00

Lees Meer...

Slowakije   Oost Slowakije   Stary Smokovec   
Scarlett
 

Velky Slavkov

Dit vakantiehuis ligt in het pittoreske dorpje Veľký Slavkov, aan de voet van de Hoge Tatra, slechts 5 km van de stad Poprad en 7 km van de oudste nederzetting van de Hoge Tatra in Slowakije - Starý Smokovec. Voor vakantiegasten in de zomermaanden zijn een zwembad, een barbecue met een beschutte zithoek en een infraroodsauna beschikbaar. Na vermoeiende dagtochten kunt u ontspannen in de woonkamer bij het knapperende haardvuur. Het huis heeft een eigen ommuurde binnenplaats, die het hele vakantiehuis - met name op zomeravonden - een fantastische sfeer geeft.

€ 899.00

Lees Meer...

Slowakije   Oost Slowakije   Velky Slavkov   
Velky Slavkov
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla