Solvik 2

Hoog gelegen vakantiehuis met een prachtig uitzicht op het meer. Het is 40 meter van het meer Illeråssjön, met gratis vismogelijkheden. Uitzicht op het meer vanuit 2 slaapkamers, de keuken en een gemeenschappelijke kamer. Groot terras op het oosten, westen en zuiden met veel zon. Openhaard in de woonkamer. 2 badkamers met WC, douche en wastafel. Boot en steiger bij het meer. High Chaparral op 25 km. Isaberg skigebied op 17 km. Sportvissen in het meer Kroksjön op 10 km. Extra boot te huur. Buren van SE-2047 op 40 meter afstand. Elandenpark in de buurt.

€ 510.00

Lees Meer...

Zweden   Zuid Zweden   Gislaved   
Solvik 2
 

Västra Näshulta

uxe en eenvoudig vakantiehuis met een groot terras. Het vakantiehuis ligt aan het Hjälmarens strand, in Västra Näshulta niet ver weg van Katrineholm. In de grote keuken is er een kookeiland en een openhaard aanwezig. Er zijn ook 3 badkamers en 2 wcs tot uw beschikking. Er zijn ook meerdere ruime slaapkamers. Rondom het huis zijn meerdere terassen. Vaak met een dak. Ook zijn er 2 balkons. Uw boot ligt aan de steiger bij het strand. In het meer kunt u gratis vissen. Het is een prachtig gebied om te wandelen, rijk aan bessen, bramen en paddenstoelen. Op 40 km afstand ligt Eskilstuna Zoo.

€ 1229.00

Lees Meer...

Zweden   Midden Zweden   Västra Näshulta   
Västra Näshulta
 

Gunnebo

Mooi meerhuis, aan het water met uitzicht op de prachtige regio van Östersjön die vlakbij het huis ligt. Beperkt aantal boten te huur. Niet geschikt voor kleine kinderen. Bio-toilet apart.

€ 899.00

Lees Meer...

Zweden   Zuid Zweden   Gunnebo   
Gunnebo
 

Öringe

€ 500.00

Lees Meer...

Zweden   Zuid Zweden   Laholm   
Öringe
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla