Visby

Licht en ruim vakantiehuis in een gebied dat zowel geschikt is voor natuurliefhebbers als cultuurliefhebbers. Ook gezinnen met kinderen zullen zich hier zeker thuis voelen ook omdat er in de buurt een zwembad is gelegen. Högklint is het hoogste punt van Gotland, dit ligt op ca. 50 m afstand, hier kunt u heerlijk wandelen of fietsen op de mooie paden. In de buurt ligt de beroemde stad Visby. Door de prachtige stadsmuren, de kathedraal en de vele leuke winkels en restaurants is dit zeker een bezoek waard. Wat verder interessant is op Gotland is onder andere Digerhuvuds Raukenfeld of Bergman Center, waar u meer te weten kan komen over filmmaking van beroemde regisseurs. In Sudersand vindt u een heerlijk zandstrand. Echter liggen de dichtstbijzijnde stranden in Visby of Tofta. Op het eiland zijn er ook vijf golfbanen. Het eiland is ook zeker geschikt voor natuurliefhebbers omdat er veel verschillende orchideeën groeien.

€ 1649.00

Lees Meer...

Zweden   Gotland   Visby   
Visby
 

Lärbro

Vakantiehuis in het noordoostelijke Gotland, bij Hideviken en op slechts 300 m van het kindvriendelijke zandstrand gelegen. Hier heeft u een zeer goede golfbaan, een restaurant en enkele bezienswaardigheden te ontdekken. Het huis is modern en comfortabel, de inrichting is van een hoge standaard. Het terras is groot en goed, deze biedt u een uitzicht op de velden, weiden en het bos, waarachter u de geluiden van de zee kunt horen. De dichtstbijgelegen stad in Slite ligt op ca. 10 km afstand. Daar vindt u winkels en een restaurant.

€ 549.00

Lees Meer...

Zweden   Gotland   Lärbro   
Lärbro
 

Gotlands Tofta

Dit gemoedelijk en rustig gelegen vakantiehuis beschikt over een overdekt terras op een groot perceel. HetTofta Strand is in 5 minuten te voet bereikbaar en op 20 minuten van de busverbinding naar Visby gelegen.

€ 439.00

Lees Meer...

Zweden   Gotland   Gotlands Tofta   
Gotlands Tofta
 

Ljugarn

Vakantiehuis op 400 m van het zandstrand gelegen. Ljungarn is een gewilde bestemming met winkels, cafés, diverse restaurants en de ravijnen van Folhammer en de 9-holes golfbaan. Visby is gelegen op 45 km afstand. Ten noorden van Ljungarn ligt Vitvärs, een vissersdorp en de golfbaan met zijn 9 holes in het bos. Er kunnen in Vitvär vissen gevangen worden, dit zijn haring, kabeljauw en zalm. Veel van de hutten worden in de oorspronkelijke staat bewaard.

€ 540.00

Lees Meer...

Zweden   Gotland   Ljugarn   
Ljugarn
 

Romakloster

Dit grote vakantiehuis is comfortabel ingericht en ligt wat afgelegen. Een heerlijk huis voor grotere gezelschappen met grote ruimtes binnen en buiten. Het perceel ligt uit het zicht en nodigt uit om heerlijk te spelen. Het terras is ook groot. Vroeger werd het als residentie gebruikt voor mensen uit de suikerfabriek. De ligging is goed met mogelijkheden voor verschillende uitstapjes op het eiland Gotland. De zee ligt op circa 25 kilometer, zowel naar de westkant als oostkant. Om te zwemmen zijn de stranden in Tofta en Joensuu aan te raden. Indien u op Gotland verblijft mag het gezellige Faro niet worden overgeslagen.

€ 1210.00

Lees Meer...

Zweden   Gotland   Romakloster   
Romakloster
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla