Gustavsberg

U woont hier dichtbij Gustavsberg, in het midden van Värmdö bij de scherenkust van Stockholm.

€ 1040.00

Lees Meer...

Zweden   Stockholms Län   Gustavsberg   
Gustavsberg
 

Saltsjö Boo

Hier verblijft u in Nacka, Saltsjö-Boo, in een mooi huis met 3 verdiepingen, met een ruime woonkamer en 3 terassen. Het is gelegen op 10 km van Stockholm en er zijn goede verbindingen. Het is ook zeer dichtbij het strand en de golfbaan. Het grondstuk grenst aan een natuurgebied met veel mooie wandelwegen. Er is ook een busverbinding naar Stockhol, waar u alle bezienswaardigheden kan bezichtigen. 400 meter van de accommodatie ligt de zee, en 5 km verder ligt de golfbaan.

€ 1499.00

Lees Meer...

Zweden   Stockholms Län   Saltsjö Boo   
Saltsjö Boo
 

Ljusterö

Prachtig huis op Ljusterö. Het perceel is goed onderhouden en beschikt over een zwembad, een open haard die tot uw beschikking is en veel gras voor het huis. Op het eiland zijn veel restaurants. De Vaxholmlinie brengt u naar Stockholm als u dat liever vervoer met de bus vermijd. In de omgeving is er ook een uitkijkpunt vanwaar u op een heldere dag Stockholm kunt zien.

€ 520.00

Lees Meer...

Zweden   Stockholms Län   Ljusterö   
Ljusterö
 

Vaxholm

Modern en ruim huis op een groot en kindvriendelijk perceel, op steenworp afstand van de zee bij Vaxholm. Meerdere golfbanen in de omgeving. Dichtstbijzijnde 18-holes baan 10 kilometer, Bogesund.

€ 2159.00

Lees Meer...

Zweden   Stockholms Län   Vaxholm   
Vaxholm
 

Bergshamra

In het mooie Roslange ligt dit mooie vakantiehuis. Het meer ligt 10 minuten wandelen verderop. De oude smid Wira Bruk ligt in de nabije omgeving en nodigt u uit voor een rondleiding.

€ 480.00

Lees Meer...

Zweden   Stockholms Län   Bergshamra   
Bergshamra
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla