Solvik 2

Hoog gelegen vakantiehuis met een prachtig uitzicht op het meer. Het is 40 meter van het meer Illeråssjön, met gratis vismogelijkheden. Uitzicht op het meer vanuit 2 slaapkamers, de keuken en een gemeenschappelijke kamer. Groot terras op het oosten, westen en zuiden met veel zon. Openhaard in de woonkamer. 2 badkamers met WC, douche en wastafel. Boot en steiger bij het meer. High Chaparral op 25 km. Isaberg skigebied op 17 km. Sportvissen in het meer Kroksjön op 10 km. Extra boot te huur. Buren van SE-2047 op 40 meter afstand. Elandenpark in de buurt.

€ 510.00

Lees Meer...

Zweden   Zuid Zweden   Gislaved   
Solvik 2
 

Gunnebo

Mooi meerhuis, aan het water met uitzicht op de prachtige regio van Östersjön die vlakbij het huis ligt. Beperkt aantal boten te huur. Niet geschikt voor kleine kinderen. Bio-toilet apart.

€ 899.00

Lees Meer...

Zweden   Zuid Zweden   Gunnebo   
Gunnebo
 

Öringe

€ 500.00

Lees Meer...

Zweden   Zuid Zweden   Laholm   
Öringe
 

Mörlunda

Vakantiehuis van 110 m².
Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den),
Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den),
Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), 1x 2-persoonsbed(den),
Woonkamer
Keuken
Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche

€ 440.00

Lees Meer...

Zweden   Zuid Zweden   Mörlunda   
Mörlunda
 

Sölvesborg

Gezellig, gerenoveerd vakantiehuis slechts 5 km ten noorden van Sölvesborg. Het zandstrand in Norje Boke ligt op ongeveer 4 km ten zuiden van het huis. In het woongedeelte staat een kachel net als in de keuken. In de kelder staat een wasmachine. Mooie tuin met grasveld, ideaal om te spelen. In de nabije omgeving bevinden zich mooie wandelpaden. Binnen een straal van 15 km van het huis liggen 3 golfbanen. De steden Sölvesborg en Karlshamn liggen in de buurt. Een rustig gelegen vakantiehuis.

€ 269.00

Lees Meer...

Zweden   Zuid Zweden   Sölvesborg   
Sölvesborg
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla